Leave Your Message
01020304

Производ

Воведува напредна меѓународна технологија на производство и висококвалитетни суровини за производите.

Тешка благајна машина за термичка машина за сечење хартија со ролни плотер Тешка благајна машина за термичка машина за сечење хартија со ролни плотер
01

Тешка благајна Плотер Пејп...

2024-05-30

Термичка машина за сечење хартија за плотер за ролни за хартиена каса за тешка каса

HX1200/1400FQ

Тешка машина за сечење

Оваа машина е машина за сечење од висока класа развиена и произведена со користење на најнапредната светска технологија за тешки машини за сечење. Целата машина усвојува ѕидна плоча и основа од леано железо, усвојува структура за притискање на хартија со лизгачки цилиндри и е опремена со систем за автоматска контрола на напнатоста и интерфејс за работа со екран на допир.

Техничка карактеристика

Точно сечење, брза брзина, уредно засечено крајно лице, прилагодлива затегнатост на ролна хартија, автоматско внесување хартија, автоматско броење на должина или листови (следење), автоматско затегнување, автоматско обележување, отстранување на отпадот, автоматско истиснување на ролна хартија, автоматско сечење, автоматско лепило прскање, автоматско повлекување на вретеното, прилагодливи еластични и тесни рабови, PLC контрола на целата машина, валјак под притисок од спирален тип, ролери за лак за хартија, работа со еден клуч итн.

Види Детали
Флексо машина за печатење на етикети во една боја со премотување со пресеци Флексо машина за печатење на етикети во една боја со премотување со пресеци
03

Флексо печатење на етикети во една боја Mac...

2024-05-30

Машина за сечење печатење (една боја)

HX650FQ-Y-1

Оваа машина е висококвалитетен производ на нашата компанија што ги интегрира најновите печатење и сечење, врз основа на долгогодишно производство и истражување и развој на слични производи, опремена е со најновиот систем за автоматска контрола, со контрола на еден клик во текот на целиот процес и лесно ракување , усвојувајќи ги ѕидните панели и основи од целосно леано железо, обезбедувајќи стабилна работа.

Техничка карактеристика:

1.јасно печатење, прецизно позиционирање, способно да се постигне предно и задно печатење. Печатење и сечење во едно време.

2. Метод на умирање: умира од топол ветер.

3. Прецизно сечење, брза брзина, со уредно сечење крајни лица.

4.Автоматска контрола на напнатоста, слободно прилагодете ја затегнатоста на ролната хартија.

5.Автоматско полнење на хартија, воздушно вратило.

6.Автоматско обележување.

7.Автоматско броење на должина, отстранување на отпадот со дување.

8.Систем за контрола на PLC, регулација на брзина со променлива фреквенција без чекори.

Види Детали
01020304
Тешка благајна машина за термичка машина за сечење хартија со ролни плотер Тешка благајна машина за термичка машина за сечење хартија со ролни плотер
01

Тешка благајна Плотер Пејп...

2024-05-30

Термичка машина за сечење хартија за плотер за ролни за хартиена каса за тешка каса

HX1200/1400FQ

Тешка машина за сечење

Оваа машина е машина за сечење од висока класа развиена и произведена со користење на најнапредната светска технологија за тешки машини за сечење. Целата машина усвојува ѕидна плоча и основа од леано железо, усвојува структура за притискање на хартија со лизгачки цилиндри и е опремена со систем за автоматска контрола на напнатоста и интерфејс за работа со екран на допир.

Техничка карактеристика

Точно сечење, брза брзина, уредно засечено крајно лице, прилагодлива затегнатост на ролна хартија, автоматско внесување хартија, автоматско броење на должина или листови (следење), автоматско затегнување, автоматско обележување, отстранување на отпадот, автоматско истиснување на ролна хартија, автоматско сечење, автоматско лепило прскање, автоматско повлекување на вретеното, прилагодливи еластични и тесни рабови, PLC контрола на целата машина, валјак под притисок од спирален тип, ролери за лак за хартија, работа со еден клуч итн.

Види Детали
Флексо машина за печатење на етикети во една боја со премотување со пресеци Флексо машина за печатење на етикети во една боја со премотување со пресеци
03

Флексо печатење на етикети во една боја Mac...

2024-05-30

Машина за сечење печатење (една боја)

HX650FQ-Y-1

Оваа машина е висококвалитетен производ на нашата компанија што ги интегрира најновите печатење и сечење, врз основа на долгогодишно производство и истражување и развој на слични производи, опремена е со најновиот систем за автоматска контрола, со контрола на еден клик во текот на целиот процес и лесно ракување , прифаќајќи ги ѕидните панели и основи од целосно леано железо, обезбедувајќи стабилна работа.

Техничка карактеристика:

1.јасно печатење, прецизно позиционирање, способно да се постигне предно и задно печатење. Печатење и сечење во едно време.

2. Метод на умирање: умира од топол ветер.

3. Прецизно сечење, брза брзина, со уредно сечење крајни лица.

4.Автоматска контрола на напнатоста, слободно прилагодете ја затегнатоста на ролната хартија.

5.Автоматско полнење на хартија, воздушно вратило.

6.Автоматско обележување.

7.Автоматско броење на должина, отстранување на отпадот со дување.

8.Систем за контрола на PLC, регулација на брзина со променлива фреквенција без чекори.

Види Детали
01020304
Термопластична машина за пакување со кршење и израмнување Термопластична машина за пакување со кршење и израмнување
02

Термопластична машина за пакување со ...

2024-02-19

За делот за запечатување и сечење:

Оваа машина може да се користи за целосно автоматско пакување на производи за собирање преку Интернет, користејќи преклопен филм и запечатување на другите три страни. Системот за загревање и запечатување со постојана температура може автоматски да детектира производи со помош на фотоелектроника и може да избира помеѓу режимите на автоматско напојување и рачно напојување за запечатување PE и POF филмови за запечатување со топлина. Запечатувањето е цврсто и убаво, особено погодно за POF запечатување и сечење. Кога ја менувате големината на производот, треба да се направат само едноставни прилагодувања преку рачното тркало, без потреба од замена на компоненти, со што се намалува времето за замена на производот и полесно ракувањето. Прилагодливиот

Системот за напојување од предниот дел и работната платформа за складирање на задната страна овозможуваат целата машина да работи со голема брзина и без екипаж автоматски.

Види Детали
Машина за повеќебојна термичка хартија за печатење и сечење Машина за повеќебојна термичка хартија за печатење и сечење
04

Повеќебојна термичка хартија за печатење и...

2024-01-22

Оваа машина е најновата машина за сечење за печатење развиена од нашата компанија, која постигнува еднократно сечење за печатење и значително ја подобрува ефикасноста на работата. Машината има два методи: прескокнување на печатење и континуирано печатење, кое може да ги задоволи различните потреби на клиентите; Делот за печатење прифаќа флексографско печатење со мастило на база на вода со серво контрола, што го намалува загадувањето на животната средина, ја намалува потенцијалната штета од пожар и испарливи штетни материи за вработените, а исто така обезбедува точност на печатење; Целата машина прифаќа автоматско затегнување, екран на допир и контрола на PLC за да обезбеди нормално и стабилно функционирање на машината; Целата машина користи ѕидни панели од леано железо, што ја прави работата на машината постабилна.

Види Детали
01020304

ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ НАС?

ПРЕТПРИЈАТИЕ
ВОВЕД

Нашата компанија главно располага со четири серии производи, вклучувајќи машини за удирање и преклопување, машини за сечење, машини за пакување и машини за обработка на леплива хартија. Секоја серија производи има повеќе спецификации, типови и цени, кои можат да ги задоволат различните потреби на различни клиенти. Имаме професионален тим за истражување и развој, кој постојано ја иновира технологијата, ги проширува производните линии и сме посветени на задоволување на различните потреби на нашите клиенти. Ние, исто така, обрнуваме внимание на услугата по продажбата и воспоставивме сеопфатен систем за услуги на клиентите. Без разлика дали се работи за инсталација на опрема, дебагирање или одржување после продажбата, можеме да одговориме на потребите на клиентите навремено и да обезбедиме ефикасни и професионални услуги.

Гледај Повеќе
за нас

НАШИОТ СЕРТИФИКАТ

API 6D, API 607, CE, ISO9001, ISO14001, ISO18001, TS. (Ако ви требаат нашите сертификати, ве молиме контактирајте)
на ова

Историја на развој на претпријатието

652f532qu8
01020304050607